Over ons

- Aangename kennismaking -
Taffijn Desmet Bergmans

TDsB is een allround advocatenkantoor gesitueerd in de Brusselse rand. Gevestigd te Dilbeek en met een bijkantoor in het centrum van Halle, bevinden wij ons in het hart van de regio’s Brussel en Halle-Vilvoorde. Het kantoor is vlot bereikbaar via de grote invalswegen rond Brussel en tevens via openbaar vervoer.

Na zijn stage richtte Mtr. Thierry Taffijn in 1980  zijn eigen advocatenkantoor op. Later associeerde hij zich eerst met Mtr. Johan De Smet, nadien met Mtr. Aniek Bergmans.

Met meer dan 40j jaar ervaring is ons kantoor gespecialiseerd in een veelheid aan rechtstakken en behandelt het zaken in de meest uiteenlopende domeinen. Wij bieden een efficiente, constructieve en resultaatgerichte dienstverlening aan voor zowel grote als kleine bedrijven, vrije beroepen en uiteraard particulieren. Het kantoor is bovendien gespecialiseerd in bemiddeling, zowel familiale als schuldbemiddeling. Meer informatie over dit alles vindt u verder op onze website.

Al onze medewerkers zijn gedreven advocaten met een passie voor het recht, die allen stuk voor stuk instaan voor juridisch advies op maat. Wij streven naar een zo persoonlijk mogelijke behandeling van al onze klanten en garanderen een stipte opvolging in elke zaak. Naargelang waar het de klant het beste uitkomt, worden de consultaties gehouden in Dilbeek of in Halle. Wij behandelen zaken zowel in het Nederlands, Frans en Engels.

De prijzen van de dienstverlening verschillen naargelang de aard van de te leveren prestaties. Na een verkennend gesprek kan de cliënt op eenvoudig verzoek een eerste kostenraming door de behandelende advocaat krijgen. De Algemene Voorwaarden van het kantoor TDsB kunnen eveneens op deze website worden teruggevonden.